Syngende barnehage

Musikk fra livets begynnelse er med i den nasjonale storsatsingen Krafttak for sang. Sang er helsebringende og gir gode opplevelser, sang styrker relasjonen mellom voksne og barn og bidrar positivt til barnets utvikling. Sanger og sangleker vil gjøre tiden i barnehagen enklere og kjekkere både for liten og stor.

På denne nettsiden vil du finne en skattkiste med sanger og regler og forslag til aktiviteter. Vi vil også vise fram gode eksempler på hvordan musikk kan være et hjelpemiddel ved f.eks oppstart og tilvenning i barnehage.

About

Find out about our organization, mission, our methods, and the results of our decades of advocacy.

Learn More →

Take Action

Ready to take the next step? You can become a contributor to our cause, or participate yourself.

Find Out How →